
Q 34:  We are a bit confused as to how to treat manpower costs at NASA 
              Centers since we have been told to assume “Full Cost Accounting” should be  
              included in the Concept Study Report.  If we include civil service salaries and 
   etc, can we assume that the NASA OSS Cost Caps will be raised? 
 
A 34:  No, the NASA OSS Cost Cap will not be raised for this AO.  Salaries 
  at the Code S Center (JPL) will be a charge against the Cost Cap, while 
             salaries at non-Code S Centers (ARC, GSFC, LaRC, LeRC, etc) may either be  
  contributions, or must be accounted for as costs to Code S against the Cost Cap. 
  Full cost accounting was requested via the AO (section 3.8.2) and proposers  

 should make the best possible assessments of needed resources to accomplish the 
 proposed projects regardless of whether the funds will ultimately come from  
 Code S or from another of the HQ enterprises.  All contributions MUST be  
 Accompanied with a Letter of Endorsement from the appropriate source provider  
  (Code R, Y, etc) to validate their support.  


